Tagpap tag

Tagpap vinder i dag på mange parametre
Udfyld tilbudsformular

Find ud af hvorfor tagpap tag er det rette for dig

Hvilket tagmateriale bør du vælge? Der er mange forskellige muligheder. Vi har specialiseret os i montering af tagpap tag, da det er en økonomisk, bæredygtig, holdbar og ikke mindst æstetisk løsning, der sikrer et godt resultat. Hos Midtjysk Tagentreprise monterer vi tagpaptage for kunder i Aarhus og Midtjylland.

Der er mange gode grunde til at vælge et tagpap tag, når du skal have lagt nyt tag – eller skiftet det eksisterende. Et tagpap tag er en solid og fleksibel løsning, der primært anvendes til flade tage eller eksempelvis tagterrasser. Det giver også en flot finish på hældningstage, hvis det eksempelvis udføres med planke- eller listedækning.

Vores primære kunder befinder sig i Aarhus og Midtjylland, ligesom vi har kunder i Herning, Horsens, Silkeborg, Vejle, Kolding, Odense og Fredericia. Vi er specialister i tagpap, da det er det eneste materiale, vi arbejder med.

Hvorfor vælge et tagpap tag?

Når der skal lægges nyt tag, er det en god idé at kigge på fordele og ulemper ved de enkelte tagtyper. Det hele handler om, hvilke ønsker du har, og hvad du lægger vægt på. Hvis du ønsker et prisvenligt og holdbart tagmateriale, er et tagpap tag den rigtige løsning.

Som materiale er tagpap nemt at arbejde med, og der stilles ikke særlige krav til tagets konstruktion. Det betyder, at selve monteringen af dit nye tagpap tag ikke kræver lige så mange håndværkertimer som øvrige tagtyper. Samtidig er tagpap et materiale, der bestemt ikke befinder sig i den høje ende, hvad angår prisen. Du får altså en billig, fleksibel, pæn og ikke mindst solid løsning, når du vælger et tagpap tag.

Et tagpap tag er nemt at renovere

Tagpap har i en holdbarhed på mellem 30 og 40 år. Det holder altså ikke i lige så lang tid som eksempelvis et tegltag. Til gengæld er det både simpelt og billigt at reparere og renovere taget. Der kan lægges nyt tagpap direkte ovenpå det gamle, hvorfor du slipper for at skulle afmontere det eksisterende tag.

Et tagpap tag er miljøvenligt og bæredygtigt

Hvis du ønsker et tag, der er bæredygtigt og miljøvenligt, er et tagpap tag en oplagt mulighed. Vi anvender cradle-to-cradle-løsninger fra Derbigum, der producerer tagpap. Cradle-to-cradle er betegnelsen for tagpap, der kan genanvendes.

Det gamle tagpap indgår dermed i produktionen af nyt, hvorfor der er tale om et utroligt bæredygtigt materiale, hvor intet går til spilde. Vi har mange års erfaring med etablering af miljøvenligt tagpap for kunder i Aarhus og øvrige Midtjylland. Når du kontakter os, sørger vi for at rådgive dig, så du får den helt rigtige løsning til netop dit tag.

Tagpap giver i dag et moderne udtryk

Selvom tagpap før i tiden ikke blev betegnet som det mest attraktive valg, når der skulle lægges tag, er der i dag langt flere muligheder. Tagpap kommer i mange forskellige udtryk, der gør, at det er en mere æstetisk løsning, der passer til de fleste ejendomme.

Vælger du eksempelvis at få monteret tagpap med listedækning, får du en dekorativ liste på taget, der bryder den flade overflade. Det gør taget mere interessant at se på. Et tagpap tag behøver altså ikke at være kedeligt med de muligheder, vi har i dag.

Har du brug for rådgivning til dit tagpap tag?

Hos Midtjysk Tagentreprise er vi altid klar til at dele ud af den viden og erfaring, vi har opnået igennem de mere end 20 år, vi har været i branchen. Kontakt os i dag og lad os tage en snak omkring dine muligheder for at få anlagt et nyt tagpap tag eller renoveret det gamle i Aarhus eller øvrige Midtjylland.

Vi hjælper dig fra indledende dialog til færdigmonteret tag, og undervejs sørger vi naturligvis for at besvare alle dine spørgsmål. På den måde er du sikker på, at du får den tagløsning, der er mest optimal i netop din situation.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23