Tagdækning i Aarhus & Midtjylland

Trænger din bolig til et nyt tagpap tag?

Midtjysk Tagentreprise leverer professionelt tagpaparbejde i højeste kvalitet i Aarhus, Midtjylland, Sønderjylland og på Fyn.

Udfyld tilbudsformular

Tagdækker med 20 års erfaring

Trænger din bolig til et nyt tag? Midtjysk Tagentreprise leverer tagpaparbejde i hele Midtjylland.

Når du vælger tagdækning med tagpap, får du en økonomisk løsning, som holder tæt og ikke kræver den store vedligeholdelse. Det er samtidig et tag, der – i forhold til mange andre tagtyper – er forholdsvist billigt i såvel materialer som i håndværkstimer til montering.

Når dit tag med tagpap skal renoveres, kan du ligeledes spare mange penge. Et nyt lag tagpap kan nemlig lægges direkte ovenpå det gamle. Derved slipper du for besværet med eller udgiften til at fjerne det eksisterende tag, inden dit nye tag kan lægges.

Med mange års erfaring i tagdækning leverer Midtjysk Tagentreprise solide og kompetente løsninger. Vi har stor viden og kompetence inden for tagpap, og vi rådgiver dig hjertens gerne i forhold til tagdækning af lige netop dit tag.

Som tagdækker skræddersyer vi altid den rigtige løsning til dig

Midtjysk Tagentreprise tilpasser altid løsningen til dig og dit tag. Vi tager først og fremmest en snak med dig om dit tag og dine ønsker. Dernæst kommer vi altid ud og ser på taget, så vi kan give dig de bedste råd til lige præcis dit tag. Det handler både om at se på tagkonstruktionen og tagets stand. Vi laver også altid selv en opmåling af taget, så vi er sikre på at få de præcise mål og at undgå dumme fejl, der kan opstå ved at tallene tages fra en grundplan eller lignende.

Vi monterer enten tagpappet via mekanisk fastgørelse eller fuldsvejsning. Mekanisk fastgørelse betyder, at vi skruer tagpappet fast. I forhold til fuldsvejsning er arbejdsgangen lidt mere tidskrævende. Til gengæld er metoden lidt bedre, da man er 100 % sikker på, at tagpappet ikke slipper. Fuldsvejsning er dog i dag en meget sikker måde at fastgøre taget på, og Midtjysk Tagentreprise har kompetencerne til at gøre arbejdet godt. Vi vælger monteringsmetoden sammen med dig, når vi har kigget på dit tag.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23