Tagdækker Vejle

Midtjysk Tagentreprise er specialist i tagpap

Tagdækker Poul Erik er tagdækker i Vejle & Midtjylland. Med 20 års erfaring som tagdækker er vi specialisterne i Jylland med den brede viden og masser af rutine på området.

Få et godt tilbudSe referencer
Vi har 4,8 / 5 stjerner Læs anmeldelser

Midtjysk Tagentreprise

Vi slår konkurrenterne på kvalitet, service og pris

N

Jysk kvalitet

Kvalitet og faglighed af højeste karakter er en mærkesag.

N

Jyske priser

Vores jyske priser er yderst konkurrencedygtige.

N

+20 års erfaring

Det er din garanti for tryghed gennem forløbet og et godt resultat.

Brug for en professionel tagdækker i Vejle?

Hos Midtjysk Tagentreprise har vi i mere end 20 år hjulpet glade kunder med tagdækning i Vejle. Vi er specialiseret i tagdækning med tagpap, og vi hjælper kunder med alt fra renovering af eksisterende tag til opsætning af nyt. Når du vælger os, får du en kompetent og professionel tagdækker i Vejle, der vægter den gode kundeservice højt.

Vi er effektive, og vi rådgiver dig hele vejen fra indledende dialog til færdigt tag. Samtidig tilbyder vi vores tagdækning til et fornuftigt prisniveau, hvor de fleste har råd til at være med. Kontakt os at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på din tagdækning.

+45 30 96 96 23

Hvad er prisen for en tagdækker i Vejle?

I de fleste tilfælde kan vi give et estimat på, hvad det koster at få lagt tagpap på dit tag, når vi har snakket sammen første gang. Det er dog umuligt at give et konkret tilbud, før vi har tjekket tagkonstruktionen, standen på det nuværende tag samt opmålt arealet af det tag, der skal monteres tagpap på.

Derfor giver vi altid et gratis tagtjek, før vi udarbejder et tilbud på tagdækning i Vejle. På den måde kan vi meget præcist måle, hvad det vil koste at lægge nyt tagpap på dit tag. Samtidig kan du være sikker på, at den pris, der fremgår af tilbuddet, er den endelige. Der kommer ingen ekstra udgifter eller ubehagelige overraskelser, når først vi har indgået en aftale.

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

"Nyt pap tag
Vi har fået lavet nyt garage tag. Meget professionelt. God til at finde løsninger. Meget positiv indstilling og reel."

– Arne bovien

"Bule i tagpap på garagetag
Bulen blev lavet. Tagdækkeren og hans medarbejder kiggede uopfordret hele taget efter, - fandt et lille hul og en længere samling, som en tidligere håndværker havde lavet forkert, og som var ved at give problemer med vandindtrængen mod husets mur. Det blev lavet et par dage efter.
Mvh Birgitte Jefsen
."

– Birgitte Jefsen

"Nyt pap på garagetag 
Jeg kan helt klart anbefale firmaet. Lige fra besigtigelse af taget - fremsendelse af tilbud - samt udførelse af arbejdet, har vi været meget tilfredse. Aftalen er overholdt til punkt og prikke.."

– Hans Ove Møller Sørensen

Få et tilbud på tagdækning

9 ud af 10 takker ja til vores tilbud.
Skal du også have et?

Vi løser alle tagpap opgaver lige fra nyt tagpap til reparation og renovering af eksisterende. Udfyld formularen eller ring i dag, så får du et godt tilbud inden for 48 timer.

Det er 100% uforpligtende.

Få et godt tilbudSe referencer

Søger du den bedste tagdækker i Vejle?

Midtjysk Tagentreprise er specialister i tagdækning med tagpap. Vi har valgt udelukkende at arbejde med tagpap, da det er et robust, fleksibelt og billigt materiale, som kan monteres effektivt. Hver måned hjælper vi kunder med tagdækning i Vejle og omegn med at få monteret æstetiske og robuste paptage, der holder i mange år ud i fremtiden.

Der er mange fordele ved at vælge os, når du leder efter en professionel tagdækker i Vejle. Først og fremmest har vi mere end 20 års erfaring, hvorfor vi meget præcist kan estimere, hvad opgaven kommer til at koste, før du accepterer vores tilbud. Samtidig følger vi altid samme proces, når vi lægger tag. Det sikrer en hurtig og effektiv proces, som i sidste ende sparer dig for kostbare håndværkertimer..

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker

Når du vælger os som din tagdækker i Vejle, bliver du mødt af professionelle håndværkere med en positiv indstilling til opgaven. Det er den gode kundeservice, der er kernen i vores forretning, og vi går altid hele vejen for at sikre, at du bliver tilfreds med den service, vi leverer.

Vi møder op til det aftalte tidspunkt, og vi klarer opgaven indenfor den tidsramme, der er angivet i tidsrammen – og du får ingen ubehagelige overraskelser eller ekstraregninger, da vi tager os tid til at opmåle dit tag grundigt, før vi giver et tilbud. Der er ingen opgave, der er for stor eller lille til, at vi vil tage os af den.

Før vi udarbejder et tilbud på tagdækning i Vejle til dig, tager vi en indledende dialog, hvor vi spørger ind til dit behov og dine ønsker til dit nye tag. Undervejs rådgiver og vejleder vi dig samt svarer på alle de spørgsmål, du har. Det giver os det bedste udgangspunkt for at tilbyde en tagløsning, der matcher dine ønsker.

Vi anvender to metoder, når vi lægger tagpap

Det er ikke udelukkende arealets størrelse, der har indflydelse på, hvordan tilbuddet bliver udformet. Tagdækning med tagpap er generelt et billigt og effektivt alternativ til andre tagtyper, hvilket ikke mindst skyldes, at det er et billigt materiale. Det er samtidig hurtigt at lægge.

Vi anvender som udgangspunkt to forskellige monteringsmetoder:

Mekanisk fastgørelse: Dette er den mest holdbare løsning, men også den mest tidskrævende. Her fæstnes tagpappet ikke med svejsning, men med skruer. Det giver et mere holdbart resultat, da tagpappet har mindre risiko for at løsne sig med årene. 

Fuldsvejsning: Denne metode anvender vi typisk, når vi monterer tagpap. Her svejses tagpappet fast til underlaget. Det er en simpel og effektiv proces, som sikrer et billigt tag – og i langt de fleste tilfælde vil det være nok til at sikre taget en lang levetid.

Proces for tagdækning i Vejle

Det sker ofte, at vi modtager henvendelser fra husejere, der leder efter en tagdækker i Vejle. Ofte spørger de ind til, hvad en tagdækker i Vejle koster, samt hvordan selve processen foregår. I de fleste tilfælde kan vi give et prisestimat baseret på en telefonsamtale, men hvis vi skal give et konkret tilbud, er vi nødt til at foretage et tjek af det nuværende tag.

Et tagtjek er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Det foregår ved, at vi møder op på din adresse i Vejle på det tidspunkt, vi har aftalt. Her tjekker vi tagets nuværende stand, tagkonstruktionen samt opmåler arealet af taget. Samtidig spørger vi ind til dine ønsker for det kommende tag.

Når vi har fået de svar, vi skal bruge, udarbejder vi et konkret tilbud på tagdækning i Vejle, som du kan forholde dig til. Vi kan udregne prisen meget præcist, da vi tagpap er det eneste materiale, vi arbejder med. Du kan altså regne med, at prisen på tilbuddet samt den tidshorisont, der er angivet, er retvisende.

Accepterer vores tilbud på tagdækning i Vejle, aftaler vi med det samme en dato for, hvornår vi lægger tagpap. På datoen møder vi op og går i gang med det samme. Undervejs kvalitetssikrer vi arbejdet, så vi er sikre på, at det hele forløber, som det skal.

Skal vi give et tilbud på en tagdækning?

Hvis du ønsker at få udarbejdet et tilbud på en tagdækker i Vejle, uanset om du skal have repareret dit nuværende tag eller lagt et nyt, er Midtjysk Tagentreprise klar til at hjælpe. Ring til os på  (+45) 30 96 96 23, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få lagt dit nye tag. 

Det er gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud – også hvis du vælger ikke at acceptere det. Vi værner om den gode kundeservice, og vi rådgiver dig fra indledende samtale til færdigt tag.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23