Tagdækker i Silkeborg

Midtjysk Tagentreprise er specialist i tagpap

Tagdækker Poul Erik er tagdækker i Silkeborg & Midtjylland. Med 20 års erfaring som tagdækker er vi specialisterne i Jylland med den brede viden og masser af rutine på området.

Få et godt tilbudSe referencer
Vi har 4,8 / 5 stjerner Læs anmeldelser

Midtjysk Tagentreprise

Vi slår konkurrenterne på kvalitet, service og pris

N

Jysk kvalitet

Kvalitet og faglighed af højeste karakter er en mærkesag.

N

Jyske priser

Vores jyske priser er yderst konkurrencedygtige.

N

+20 års erfaring

Det er din garanti for tryghed gennem forløbet og et godt resultat.

Brug for en tagdækker i Silkeborg der kan sit kram til en fair pris?

Midtjysk Tagentreprise er en professionel tagdækker i Silkeborg, der tilbyder professionel kvalitet til konkurrencedygtig pris. Vælger du os som tagdækker i Silkeborg, får du en kompetent samarbejdspartner, når der skal lægges nyt tagpap, eller det eksisterende skal renoveres.

Vi er specialiseret i tagdækning, og vi hjælper hver måned flere kunder i Silkeborg med tagdækning. Hos Midtjysk Tagentreprise har vi en positiv indstilling til alle opgaver, og vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på tagdækning i Silkeborg. Kontakt os nu og få mere at vide.

+45 30 96 96 23

Hvad er prisen for en tagdækker i Silkeborg?

I de fleste tilfælde kan vi give et estimat på, hvad det koster at få lagt tagpap på dit tag, når vi har snakket sammen første gang. Det er dog umuligt at give et konkret tilbud, før vi har tjekket tagkonstruktionen, standen på det nuværende tag samt opmålt arealet af det tag, der skal monteres tagpap på.

Derfor giver vi altid et gratis tagtjek, før vi udarbejder et tilbud på tagdækning i Vejle. På den måde kan vi meget præcist måle, hvad det vil koste at lægge nyt tagpap på dit tag. Samtidig kan du være sikker på, at den pris, der fremgår af tilbuddet, er den endelige. Der kommer ingen ekstra udgifter eller ubehagelige overraskelser, når først vi har indgået en aftale.

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

"Nyt pap tag
Vi har fået lavet nyt garage tag. Meget professionelt. God til at finde løsninger. Meget positiv indstilling og reel."

– Arne bovien

"Bule i tagpap på garagetag
Bulen blev lavet. Tagdækkeren og hans medarbejder kiggede uopfordret hele taget efter, - fandt et lille hul og en længere samling, som en tidligere håndværker havde lavet forkert, og som var ved at give problemer med vandindtrængen mod husets mur. Det blev lavet et par dage efter.
Mvh Birgitte Jefsen
."

– Birgitte Jefsen

"Nyt pap på garagetag 
Jeg kan helt klart anbefale firmaet. Lige fra besigtigelse af taget - fremsendelse af tilbud - samt udførelse af arbejdet, har vi været meget tilfredse. Aftalen er overholdt til punkt og prikke.."

– Hans Ove Møller Sørensen

Få et tilbud på tagdækning

9 ud af 10 takker ja til vores tilbud.
Skal du også have et?

Vi løser alle tagpap opgaver lige fra nyt tagpap til reparation og renovering af eksisterende. Udfyld formularen eller ring i dag, så får du et godt tilbud inden for 48 timer.

Det er 100% uforpligtende.

Få et godt tilbudSe referencer

Tagdækker i Silkeborg med mere end 20 års erfaring

Er du på udkig efter en kompetent tagdækker i Silkeborg, der har mange års erfaring og kan garantere et solidt resultat? Hos Midtjysk Tagentreprise leverer vi måned efter måned sublime resultater for vores kunder. Vi vægter den gode kundeservice højt, og vi går langt for at skabe et resultat, som indfrier forventningerne – og i mange tilfælde overstiger dem.

Vi har eksisteret i mere end 20 år og er specialiseret inden for tagdækning med tagpap. Det skyldes, at tagpap er et prisvenligt, solidt og attraktivt materiale til anvendelse som tagbelægning. Hver måned hjælper vi glade og tilfredse kunder med tagdækning, hvorfor vi er det oplagte valg, hvis du har brug for en tagdækker i Silkeborg.

Den erfaring, vi har fået gennem de mere end 20 år, vi har eksisteret, har givet os den nødvendige viden og praktiske erfaring til at kunne garantere tilfredsstillende resultater hver gang. Vi leverer udelukkende professionelle tagløsninger af høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for. Samtidig rådgiver og vejleder vi dig gennem hele processen, så du er sikker på, at du får præcis det tag, du drømmer om.

Vi anvender en unik proces til tagdækning i Silkeborg

Når der lægges tagpap, er det vigtigt, at det gøres med stor forsigtighed. Hvis ikke det bliver monteret korrekt, risikerer du, at dit tag bliver utæt – og det kan have store konsekvenser for den bygning, tagpappet monteres på. Vil du sikre dig, at arbejdet udføres korrekt, bør du hyre en professionel tagdækker til at udføre arbejdet.

Vi sørger for løbende at kvalitetssikre vores arbejde, så vi undgår at lave fejl. Det er vigtigt, at tagpappet bliver monteret korrekt, så du undgår, at det kan gøre skade på dit hus. Vi garanterer, at du får et tagpap-tag, der lever op til forventningerne og holder i mange år ud i fremtiden.

Hvorfor vælge os til tagdækning i Silkeborg?

Hvis du ønsker en langtidsholdbar løsning, der holder i mange år, bør du vælge os. Vi har monteret tagpap på et utal af bygninger gennem tiden, og vi følger en simpel, men effektiv proces, der sikrer gode resultater for alle vores kunder. 

Det gør samtidig, at vi meget nøjagtigt kan udregne prisen på tagdækning, hvorfor du ikke risikerer at skulle betale mere end forventet. Når du har fået et tilbud, kan du være sikker på, at det er fast. Der kommer ingen uforudsete udgifter efterfølgende.

Hvorfor vælge tagpap, når der skal lægges tag?

Tagpap er en god løsning for dig, der ønsker et solidt, holdbart og økonomisk alternativ til de mere gængse tagtyper. Sammenligner du med andre tagtyper, er tagpap uden sammenligning det billigste valg, du kan træffe. Det skyldes, at selve materialet et billigere, men også at det er hurtigere at lægge, hvorfor du sparer dyre håndværkertimer.

Samtidig er det utroligt modstandsdygtigt overfor vind og vejr, ligesom det kræver minimal vedligeholdelse. Når det engang skal renoveres, kan der blot monteres nyt tagpap ovenpå det eksisterende. Du skal altså ikke til at fjerne den nuværende tagkonstruktion, før du lægger nyt. Det sparer dig både for tid, penge og besvær, når dit tag på et tidspunkt trænger til en renovering.

Du får råd og vejledning til at vælge den rigtige løsning

Hos Midtjysk Entreprise bliver du holdt i hånden hele vejen fra indledende dialog til færdigt projekt. Vi hjælper dig med at tage stilling til, hvilken monteringsmetode der skal anvendes, når dit nye tag skal lægges. Når vi skal montere nyt tagpap-tag, arbejder vi ud fra følgende monteringsmetoder:

  • Fuldsvejsning af tagpap: Tagpappet bliver svejset fast til taget, hvilket gør monteringsprocessen effektiv og tidsbesparende. Det er en økonomisk og effektiv løsning, som kan udføres sikkert og professionelt.
  • Mekanisk fastgørelse af tagpap: Denne monteringsproces er mere langsommelig, da den foregår ved, at tagpappet monteres med skruer. Det tager længere tid end en svejsning, men det er også den mest holdbare løsning, da tagpappet ikke risikerer at løsne sig.

Hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge, hjælper vi dig naturligvis med at træffe den rigtige beslutning. Du behøver ikke at vide noget om de forskellige monteringsmetoder, før du kontakter os – vi besvarer alle dine spørgsmål og guider dig i den rigtige retning.

Få et tilbud på en tagdækker i Silkeborg

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på montering af tagpap på din ejendom i Silkeborg. Den enkelte løsning bliver tilpasset dine ønsker, så du får den løsning, der er mest optimal i netop dit tilfælde. Ikke ét tag er ens, hvorfor vi altid skræddersyer et tilbud baseret på netop din ejendom. 

Det betyder også, at vi altid kommer ud og tilser dit tag, før vi giver et endeligt tilbud. Først tjekker vi tagkonstruktionen samt standen på taget, hvorefter vi foretager nøjagtigt opmålinger. Det giver os mulighed for at beregne, præcist hvor meget tagpap der skal anvendes til tagdækningen. Baseret på vores udregninger udarbejder vi et uforpligtende og gratis tilbud på tagdækning i dit tag i Silkeborg.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23