Tagdækker i Odense & Fyn

Midtjysk Tagentreprise er specialist i tagpap

Tagdækker Poul Erik er tagdækker i Odense & på Fyn. Med 20 års erfaring som tagdækker er vi specialisterne i Jylland med den brede viden og masser af rutine på området.

Få et godt tilbudSe referencer
Vi har 4,8 / 5 stjerner Læs anmeldelser

Midtjysk Tagentreprise

Vi slår konkurrenterne på kvalitet, service og pris

N

Jysk kvalitet

Kvalitet og faglighed af højeste karakter er en mærkesag.

N

Jyske priser

Vores jyske priser er yderst konkurrencedygtige.

N

+20 års erfaring

Det er din garanti for tryghed gennem forløbet og et godt resultat.

På udkig efter en kompetent tagdækker i Odense?

Midtjysk Tagentreprise er det oplagte valg, når du leder efter en tagdækker i Odense. Vi har eksisteret i mere end 20 år, og vi er eksperter i tagdækning med tagpap. Når du vælger os, vælger du en kompetent tagdækker, som vægter faglighed, effektivitet og god kundeservice højt.

Vi tilbyder professionel tagdækning i Odense til et fordelagtigt prisniveau. Vi giver altid et gratis og uforpligtende på din opgave, som du kan forholde dig til. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit nye tag.

+45 30 96 96 23

Hvad koster en tagdækker i Odense?

Prisen for en tagdækker varierer, afhængigt af materiale, tagets størrelse samt dine individuelle ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte tag, hvorfor vi ikke kan give en fast pris på tagdækning i Odense.

Til gengæld kan vi meget nøjagtigt beregne, hvad det vil koste at lægge tagpap på din bygning. Det kræver blot, at du kontakter os med henblik på at få udarbejdet et konkret tilbud, som naturligvis er helt gratis og uforpligtende. Når først, vi har indgået en aftale, kan du være sikker på, at den pris, der fremgår af tilbuddet, er den endelige. Der kommer ingen ubehagelige ekstraregninger.

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

"Nyt pap tag
Vi har fået lavet nyt garage tag. Meget professionelt. God til at finde løsninger. Meget positiv indstilling og reel."

– Arne bovien

"Bule i tagpap på garagetag
Bulen blev lavet. Tagdækkeren og hans medarbejder kiggede uopfordret hele taget efter, - fandt et lille hul og en længere samling, som en tidligere håndværker havde lavet forkert, og som var ved at give problemer med vandindtrængen mod husets mur. Det blev lavet et par dage efter.
Mvh Birgitte Jefsen
."

– Birgitte Jefsen

"Nyt pap på garagetag 
Jeg kan helt klart anbefale firmaet. Lige fra besigtigelse af taget - fremsendelse af tilbud - samt udførelse af arbejdet, har vi været meget tilfredse. Aftalen er overholdt til punkt og prikke.."

– Hans Ove Møller Sørensen

Få et tilbud på tagdækning

9 ud af 10 takker ja til vores tilbud.
Skal du også have et?

Vi løser alle tagpap opgaver lige fra nyt tagpap til reparation og renovering af eksisterende. Udfyld formularen eller ring i dag, så får du et godt tilbud inden for 48 timer.

Det er 100% uforpligtende.

Få et godt tilbudSe referencer

Tagdækker i Odense & Fyn med mere end 20 års erfaring

Vi har været i branchen i mange år, og vi ved præcis, hvad der skal til for at opnå et professionelt og tilfredsstillende resultat. Som tagdækkere i Odense hjælper vi hver måned adskillige kunder med at få lagt nyt tagpap-tag. Tagpap er det materiale, vi har valgt at specialisere os i, og det skyldes primært følgende faktorer:

  • Tagpap er et billigt alternativ til andre tagtyper
  • Du får en fleksibel tagløsning med arkitektonisk frihed
  • Det er en tidsbesparende proces at lægge tagpap
  • Tagpap er et utroligt holdbart materiale

Når du vælger os som tagdækker i Odense, får du en professionel virksomhed med mange års erfaring. Det har givet os den nødvendige indsigt i alle former for tagløsninger med tagpap, så vi kan rådgive dig i forhold til den bedste løsning til netop dit tag. Vi kan med andre ord garantere dig et bundsolidt resultat, som kommer til at holde i mange år.

Som kunde hos os får du den nødvendige viden til at kunne træffe beslutninger, der er afgørende for tilbuddets udformning. Vi rådgiver dig til valg af materiale, monteringsmetode og alle andre faktorer, der har en indflydelse på den endelige pris på tagdækning i Odense.

Tagdækning i Odense med udgangspunkt i dine ønsker

Det, der er kernen i vores forretning, er den gode kundeservice. Vi er professionelle og dygtige til det vi laver, men det er ikke det eneste – når først, vi har indgået en aftale, kan du være sikker på, at den bliver udført indenfor den pris- og tidsramme, der er sat. Du får ingen ubehagelige overraskelser undervejs, og vi holder dig ajour under hele forløbet, så du altid er opdateret på, hvordan processen forløber. 

Vi lever af at hjælpe glade kunder med tagdækning i blandt andet Odense, og vi går altid hele vejen for at yde den absolut bedste service på markedet. Som kunde hos Midtjysk Tagentreprise bliver du altid mødt af en kompetent og falig tagdækker med en positiv indstilling til opgaven. Samtidig tilbyder vi tagdækning i Odense til en utroligt konkurrencedygtig pris, der kun kan lade sig gøre, fordi vi har den erfaring, vi har.

Monteringsmetoder, vi anvender til tagdækning i Odense

Før vi kan udarbejde et tilbud på tagdækning i Odense, er det vigtigt at vide, hvilken monteringsmetode der skal anvendes. Vi anvender to forskellige metoder til montering af tagpap; fuldsvejsning og mekanisk fastgørelse. Du får altid kyndig vejledning til at vælge den løsning, der er bedst i din situation. 

Fuldsvejsning: Den typiske monteringsmetode, vi anvender, når vi lægger tagpap, er fuldsvejsning. Det fungerer ved, at tagpappet bliver svejset fast. Det er en nem og effektiv metode, som sikrer et godt resultat, der holder i mange år.

Mekanisk fastgørelse: Mekanisk fastgørelse er en metode, der ikke anvendes lige så ofte som fuldsvejsning. Den går ud på, at tagpappet monteres med skruer, og det giver i visse tilfælde et mere holdbart resultat. Her er tale om en mere tidskrævende proces, som resulterer i, at tagpappet har mindre risiko for at løsne sig med årene.

Sådan udarbejder vi et tilbud på tagdækning i Odense

Vi får ofte henvendelser fra potentielle kunder, der ønsker et tilbud på tagdækning i Odense. I de fleste tilfælde vil vi kunne estimere prisen over telefon eller mail. Skal vi give et konkret tilbud, er vi dog nødt til at vide lidt mere om tagets udformning, størrelse og stand.

Derfor tager vi altid ud til din adresse i Odense for at se taget, før vi udarbejder et tilbud. Her måler vi taget op med præcise beregninger, så vi kan udregne en konkret pris. Prisen baseres på, hvor meget materiale der skal anvendes, hvilken monteringsmetode der bruges til at fæstne tagpappet, samt hvor lang tid det vil tage. Når vi er færdige med tilbuddet, sender vi det til dig, hvorefter du kan forholde dig til det. 

Det er gratis og helt uforpligtende at modtage et tilbud – også selvom du vælger ikke at acceptere det. Når vi giver et tilbud, er det altid endeligt. Vores priser er faste, hvilket betyder, at der ikke kommer ekstra-udgifter på, fordi opgaven viser sig at være mere tidskrævende end først antaget.

Få et uforpligtende tilbud på tagdækning i Odense

Ønsker du at få udarbejdet et gratis tilbud på tagdækning i Odense? Ring til os på (+45) 30 96 96 23 eller send en mail til info@midtjysk-tag.dk for en uforpligtende snak omkring dine ønsker. Du kan også udfylde kontaktformularen, du finder her på siden – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du bør vælge os, hvis du vil være i trygge hænder gennem hele forløbet. Vi har mange års erfaring, og vi garanterer, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Vi vægter kundeservice højt, og vi går langt for at sikre det absolut bedste resultat for dit tag.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23