Tagdækker Kolding

Midtjysk Tagentreprise er specialist i tagpap

Tagdækker Poul Erik er tagdækker i Horsens & Midtjylland. Med 20 års erfaring som tagdækker er vi specialisterne i Jylland med den brede viden og masser af rutine på området.

Få et godt tilbudSe referencer
Vi har 4,8 / 5 stjerner Læs anmeldelser

Midtjysk Tagentreprise

Vi slår konkurrenterne på kvalitet, service og pris

N

Jysk kvalitet

Kvalitet og faglighed af højeste karakter er en mærkesag.

N

Jyske priser

Vores jyske priser er yderst konkurrencedygtige.

N

+20 års erfaring

Det er din garanti for tryghed gennem forløbet og et godt resultat.

Har du behov for en tagdækker i Kolding?

Hos Midtjysk Tagentreprise tilbyder vi professionel montering af tagpap. Vi har eksisteret i mere end 20 år, hvorfor vi er det oplagte valg, når du har behov for en kompetent og pålidelig tagdækker i Kolding. Vi vægter kundeservice højt, og vi går langt for at sikre et godt resultat.

Vi er specialiseret i tagpap, da det er det eneste materiale, vi arbejder med. Det betyder, at du får markedets bedste service til en konkurrencedygtig pris, når du vælger os som tagdækker i Kolding. Vi ved, hvad vi laver, og vi garanterer et tilfredsstillende resultat hver gang.

+45 30 96 96 23

Hvad koster tagdækning i Kolding?

Med vores mere end 20 års erfaring som tagdækkere, har vi erfaringen til meget præcist estimere den enkelte opgave. Vi baserer vores tilbud på arealet, der skal beklædes med tagpap, samt prisen på materialer og den tidshorisont, der kræver, at lægge taget.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på tagdækning i Kolding. Efterfølgende er det op til dig, om du vil acceptere vores pris. Vi overholder altid en deadline, og når først, du har modtaget et tilbud med en bestemt pris, kan du være sikker på, at det er den endelige. Der kommer ikke yderligere udgifter.

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

"Nyt pap tag
Vi har fået lavet nyt garage tag. Meget professionelt. God til at finde løsninger. Meget positiv indstilling og reel."

– Arne bovien

"Bule i tagpap på garagetag
Bulen blev lavet. Tagdækkeren og hans medarbejder kiggede uopfordret hele taget efter, - fandt et lille hul og en længere samling, som en tidligere håndværker havde lavet forkert, og som var ved at give problemer med vandindtrængen mod husets mur. Det blev lavet et par dage efter.
Mvh Birgitte Jefsen
."

– Birgitte Jefsen

"Nyt pap på garagetag 
Jeg kan helt klart anbefale firmaet. Lige fra besigtigelse af taget - fremsendelse af tilbud - samt udførelse af arbejdet, har vi været meget tilfredse. Aftalen er overholdt til punkt og prikke.."

– Hans Ove Møller Sørensen

Få et tilbud på tagdækning

9 ud af 10 takker ja til vores tilbud.
Skal du også have et?

Vi løser alle tagpap opgaver lige fra nyt tagpap til reparation og renovering af eksisterende. Udfyld formularen eller ring i dag, så får du et godt tilbud inden for 48 timer.

Det er 100% uforpligtende.

Få et godt tilbudSe referencer

Professionel tagdækker i Kolding med mange års erfaring

Hvis du leder efter en professionel tagdækker i Kolding, er Midtjysk Tagentreprise det naturlige valg. Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vi har den nødvendige erfaring til at kunne garantere et intet mindre end sublimt resultat hver gang.

Vi værdsætter den gode dialog og relation med vores kunder, og når først en aftale er indgået, kan du være sikker på, at vi overholder den. Det gælder både, hvad angår pris og tidshorisont for projektet. Vi lever af glade kunder, og vi går altid hele vejen for at sikre et godt, professionelt og tilfredsstillende resultat.

Siden vi startede for mere end 20 år siden, har vi hjulpet adskillige kunder, der har haft behov for professionel assistance af tagdækker i Kolding. Vi hjælper hver dag kunder med at montere tagpap, som er et både solidt, langtidsholdbart og ikke mindst prisvenligt alternativ til andre tagtyper.

Sådan foregår det, når vi monterer tagpap

Når en kunde henvender sig med henblik på at få monteret tagpap i Kolding, starter vi med en indledende dialog. Her spørger vi ind til tagets stand, samt hvor stort et areal der er tale om. Efterfølgende vil vi være i stand til at give et prisestimat på opgaven.

Før vi kan give et endeligt tilbud, er vi dog nødt til at inspicere taget, så vi kan opmåle og tjekke tagkonstruktionen. Det gør os i stand til at udarbejde et præcist og konkret tilbud, som du kan forholde dig til. Den pris, der fremgår af tilbuddet, er altid den endelige pris – du vil ikke modtage ekstraregninger for uforudsete udgifter, som vi ikke havde kalkuleret med.

Vi anvender to monteringsmetoder

Vi sørger altid for at give dig kyndig vejledning, før vi starter et projekt op. På den måde er du sikker på, at du altid får det resultat, der er det bedste i din situation. Først og fremmest skal der tages stilling til, hvilken monteringsmetode der skal anvendes, når tagpappet monteres.

Vi arbejder med to forskellige metoder:

1) Fuldsvejsning
Fuldsvejsning er den ene og mest anvendte metode. Den fungerer ved, at tagpappet bliver svejset fast til taget. Fuldsvejsning er den mest prisvenlige metode, da det er en effektiv og hurtig proces til montering af tagpap.

2) Mekanisk Fastgørelse
Mekanisk fastgørelse er den anden metode, som vi bruger i sjældnere tilfælde. Her er tale om en monteringsmetode, hvor tagpappet bliver skruet fast på taget. Det er en mere tidskrævende proces, men det er den, der sikrer det bedste resultat, da tagpappet har mindre risiko for at løsne sig med tiden.

Dit valg bør afhænge af, hvor langsigtet en løsning du er ude efter, samt hvor meget du er villig til at investere. Der er ikke nogen af metoderne, der er dårlige, men i visse tilfælde vil udgifterne til en mekanisk fastgørelse minimale i forhold til udbyttet. I andre tilfælde vil det være den bedste løsning. Vi rådgiver dig naturligvis altid til at træffe det valg, der giver bedst mening i forhold til din ejendom.

Hvorfor vælge Midtjysk Tagentreprise som tagdækkere i Kolding?

Vi har valgt udelukkende at specialisere os i tagdækning med tagpap, hvorfor vi er det oplagte valg, hvis du ønsker at få monteret tagpap på din ejendom i Kolding. De mange år, vi har været i branchen, giver os en fordel i forhold til andre tagdækkere i Kolding, der ikke udelukkende arbejder med tagpap.

Vi følger en simpel og effektiv proces, der gør, at vi kan garantere et bundsolidt resultat for alle vores kunder. Samtidig betyder det, at vi kan estimere en nøjagtig pris på tagdækning, så du slipper for uforudsete udgifter.

Gode grunde til at vælge tagpap

Tagpap er en prisvenlig og sikker løsning for dig, der ønsker et tag, som kan holde i mange år ud i fremtiden. Det er et billigt materiale, hvis du sammenligner med andre tagtyper. Samtidig er det fleksibelt og nemt at have med at gøre, hvorfor der er stor frihed i forhold til arkitektonisk udformning på ejendommen, taget monteres på. 

Når du vælger at få monteret tagpap af en professionel tagdækker som Midtjysk Entreprise, får du derfor et stærkt og holdbart tag, der nemt kan konkurrere med andre tagtyper. Samtidig er det nemt at renovere et tagpap-tag, da der blot lægges nyt tagpap ovenpå det gamle – du slipper altså for besværet, tiden og udgifterne ved først at få fjernet det gamle tag.

Ønsker du et tilbud på en tagdækker i Kolding?

Har du besluttet dig for, at du ønsker professionel assistance til montering af tagpap fra en professionel tagdækker i Kolding? Så kontakt os, og lad os tage en indledende dialog om dine ønsker og behov. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på tagdækning i Kolding – uanset, om der er tale om etablering af et nyt tag, eller om du ønsker at få renoveret det eksisterende.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23