Tagdækker Horsens

Midtjysk Tagentreprise er specialist i tagpap

Tagdækker Poul Erik er tagdækker i Horsens & Midtjylland. Med 20 års erfaring som tagdækker er vi specialisterne i Jylland med den brede viden og masser af rutine på området.

Få et godt tilbudSe referencer
Vi har 4,8 / 5 stjerner Læs anmeldelser

Midtjysk Tagentreprise

Vi slår konkurrenterne på kvalitet, service og pris

N

Jysk kvalitet

Kvalitet og faglighed af højeste karakter er en mærkesag.

N

Jyske priser

Vores jyske priser er yderst konkurrencedygtige.

N

+20 års erfaring

Det er din garanti for tryghed gennem forløbet og et godt resultat.

Har du brug for en tagdækker i Horsens?

Hvis du er på udkig efter en tagdækker i Horsens, der kan hjælpe dig med at lægge nyt tagpap eller renovere det eksisterende, er du havnet det rigtige sted. Midtjysk Tagentreprise er en specialiseret tagdækker i Horsens, som hver dag hjælper kunder med tagdækning med tagpap.

Vi har en positiv indstilling til alle opgaver, og du får altid et uforpligtende og gratis tilbud på en tagdækker i Horsens. Kontakt os i dag og få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få lagt nyt tagpap – eller repareret det eksisterende.

+45 30 96 96 23

Hvad koster en professionel tagdækker i Horsens?

Hos Midtjysk Tagentreprise tilbyder vi professionel tagdækning i Horsens af kompetente tagdækkere – tilmed til et konkurrencedygtigt prisleje, hvor de fleste kan være med. Vi har været i branchen i over 20 år, hvorfor vi har den nødvendige praktiske erfaring til at kunne give et præcist prisestimat.

Vi udregner vores priser ved hjælp af en præcis beregning af tidsforbrug samt mængden af tagpap og øvrige materialer. Det betyder, at du ikke får uforudsete regninger, når først du har modtaget et tilbud fra os. Når vi har indgået en aftale, er prisen den, der står på tilbuddet.

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

"Nyt pap tag
Vi har fået lavet nyt garage tag. Meget professionelt. God til at finde løsninger. Meget positiv indstilling og reel."

– Arne bovien

"Bule i tagpap på garagetag
Bulen blev lavet. Tagdækkeren og hans medarbejder kiggede uopfordret hele taget efter, - fandt et lille hul og en længere samling, som en tidligere håndværker havde lavet forkert, og som var ved at give problemer med vandindtrængen mod husets mur. Det blev lavet et par dage efter.
Mvh Birgitte Jefsen
."

– Birgitte Jefsen

"Nyt pap på garagetag 
Jeg kan helt klart anbefale firmaet. Lige fra besigtigelse af taget - fremsendelse af tilbud - samt udførelse af arbejdet, har vi været meget tilfredse. Aftalen er overholdt til punkt og prikke.."

– Hans Ove Møller Sørensen

Få et tilbud på tagdækning

9 ud af 10 takker ja til vores tilbud.
Skal du også have et?

Vi løser alle tagpap opgaver lige fra nyt tagpap til reparation og renovering af eksisterende. Udfyld formularen eller ring i dag, så får du et godt tilbud inden for 48 timer.

Det er 100% uforpligtende.

Få et godt tilbudSe referencer

Få hjælp af en professionel tagdækker i Horsens

Hvis du leder efter en dygtig, professionel og kompetent tagdækker i Horsens, der vægter faglighed og god kundeservice højt, er valget simpelt – du bør vælge Midtjysk Tagentreprise. Vi har i mere end 20 år hjulpet glade og tilfredse kunder med tagdækning i Horsens. Vi har specialiseret os i tagpap, som er det eneste materiale, vi arbejder med, hvorfor vi er det absolut mest oplagte valg, når du skal bruge en tagdækker i Horsens til at lægge tagpap.

Vores mangeårige erfaring har givet os den nødvendige viden og erfaring til at kunne tilbyde tagdækning i Horsens til en yderst konkurrencedygtig pris. Vi garanterer et bundsolidt resultat, der holder i mange år ud i fremtiden.

Gennem tiden har vi opnået en praktisk erfaring, der gør os i stand til udelukkende at levere topprofessionelle løsninger, som vi kan stå inde for. Samtidig sørger vi for at rådgive dig før, under og efter arbejdet, så du altid føler dig i trygge hænder.

Løbende kvalitetssikring skaber de bedste resultater

Det er med at holde tungen lige i munden, når der lægges tagpap. Hvis ikke det bliver lagt ordentligt, risikerer du, at taget ikke holder tæt. Derfor anbefaler vi heller ikke, at det er noget, du giver dig i kast med på egen hånd, medmindre du har erfaring med det. 

Vores succeskriterie er at levere et resultat, der er så tilfredsstillende som overhovedet muligt. Der er ingen slinger i valsen, og vi kvalitetssikrer løbende vores arbejde, så vi er sikre på, at alt forløber som planlagt. Det betyder, at du er garanteret et holdbart og solidt resultat, der indfrier dine forventninger til dit nye tag.

Derfor bør du vælge os som tagdækker i Horsens

Vælg os som tagdækker i Horsens, hvis du ønsker en langtidsholdbar tagløsning, der yder dit hus værdighed. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vi har mange års erfaring, hvorfor vi altid udfører arbejdet mest effektivt og indenfor den aftalte tidsramme.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tagdækning i Horsens, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre via kontaktoplysningerne her på siden eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, som du kan forholde dig til.

Hvorfor vælge tagpap frem for en anden tagtype?

Tagpap er en utroligt nem, effektiv og prisvenlig løsning, hvis man sammenligner med andre tagtyper på markedet. Først og fremmest sparer du penge, fordi tagpap generelt er billigere – men også, fordi det er en mindre tidskrævende proces, når det skal monteres. 

Herudover er det modstandsdygtigt overfor vind og vejr, kræver minimal vedligeholdelse og er nemt at renovere, hvis der på et tidspunkt opstår behov for det. Når et tagpap-tag skal renoveres, kan det nye tagpap blot monteres ovenpå det gamle. Det betyder, at du slipper for at skulle fjerne det eksisterende tag, før det nye kan monteres.

Ovenstående er naturligvis betinget af, at tagpappet er lagt korrekt. Hvis ikke du har erfaring med at lægge tagpap, bør du hyre en professionel tagdækker i Horsens til opgaven.

Hvis tagpappet er monteret korrekt, opnår du blandt andet følgende fordele:

  • Tagpap er et billigt, men særdeles holdbart materiale.
  • Det er nemt at renovere et gammelt tag med tagpap.
  • Montering af tagpap er mindre tidskrævende end andre tagtyper.
  • Tagpap kan holder i mange år.
  • Tagpap er nemt at vedligeholde.
  • Tagdækning med tagpap giver en stor frihed i forhold til udformning.

Vi anvender to monteringsmetoder til tagdækning

Før vi udarbejder et tilbud, er det vigtigt, at du har taget stilling til, hvilken monteringsmetode der skal anvendes. Bare rolig, vi hjælper dig med at vælge den løsning, der giver bedst mening for netop dit tag. Du behøver altså ikke at have nogen viden på området, før du kontakter os med henblik på at tagdækning i Horsens.

Vi anvender følgende monteringsmetoder: 

  • Mekanisk fastgørelse: Vi monterer tagpappet med skruer. Det er en proces, der kræver mere tid, end hvis tagpappet svejses fast. Til gengæld er der garanti for, at tagpappet ikke slipper med tiden, når først det er monteret.
  • Fuldsvejsning: En effektiv monteringsmetode, hvor tagpappet bliver svejset fast. Vi anvender professionelt udstyr, som gør det til en sikker og tidsbesparende proces.

Skal vi give et tilbud på en tagdækker i Horsens?

Der er ikke noget tag, der er ens, hvorfor vi altid giver et skræddersyet tilbud på tagdækning på netop dit tag. Den enkelte løsning tilpasses efter dine ønsker, så du får præcis det resultat, du ønsker. Vi kan godt give et estimat på, hvad tagdækning i Horsens koster, før vi har set dit tag.

Hvis vi skal give et endeligt tilbud, kræver det dog, at vi tilser dit tag på din adresse i Horsens, så vi kan foretage korrekte opmålinger og undersøge tagets konstruktion. Når vi har den information, vi skal bruge, udarbejder vi et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på tagdækning i Horsens, som du kan forholde dig til.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23