Tagdækker Herning

Midtjysk Tagentreprise er specialist i tagpap

Tagdækker Poul Erik er tagdækker i Herning & Midtjylland. Med 20 års erfaring som tagdækker er vi specialisterne i Jylland med den brede viden og masser af rutine på området.

Få et godt tilbudSe referencer
Vi har 4,8 / 5 stjerner Læs anmeldelser

Midtjysk Tagentreprise

Vi slår konkurrenterne på kvalitet, service og pris

N

Jysk kvalitet

Kvalitet og faglighed af højeste karakter er en mærkesag.

N

Jyske priser

Vores jyske priser er yderst konkurrencedygtige.

N

+20 års erfaring

Det er din garanti for tryghed gennem forløbet og et godt resultat.

Nyt tagpap-tag eller renovering af det eksisterende?

Leder du efter en professionel og kompetent tagdækker i Herning? Hos Midtjysk Tagentreprise hjælper vi kunder i Herning med at få lagt nyt tagpap-tag eller renovere det eksisterende.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud på tagdækning i Herning, som du kan forholde dig til. Det er gratis – også selvom du ikke vælger at gå videre med det.

Vi anvender udelukkende professionelle håndværkere, og du bliver altid mødt af en dygtig tagdækker, der har en positiv tilgang til opgaven. Kontakt os med det samme for at få et uforpligtende tilbud på en tagdækker i Herning.

+45 30 96 96 23

Hvad koster tagdækning i Herning?

Når du vælger os, vælger du ikke alene en af de mest kompetente tagdækkere i Herning – du vælger også en virksomhed, der tilbyder høj kvalitet til en attraktiv og konkurrencedygtig pris. Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vi udregner vores priser meget præcist på baggrund af tidsforbrug, samt de materialer der anvendes til tagdækningen.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud samt en besigtigelse af dit tag. Når først, du har modtaget et tilbud fra os, kan du være sikker på, at prisen er fast. Der dukker ikke uforudsete udgifter op, når vi har indgået en aftale.

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

"Nyt pap tag
Vi har fået lavet nyt garage tag. Meget professionelt. God til at finde løsninger. Meget positiv indstilling og reel."

– Arne bovien

"Bule i tagpap på garagetag
Bulen blev lavet. Tagdækkeren og hans medarbejder kiggede uopfordret hele taget efter, - fandt et lille hul og en længere samling, som en tidligere håndværker havde lavet forkert, og som var ved at give problemer med vandindtrængen mod husets mur. Det blev lavet et par dage efter.
Mvh Birgitte Jefsen
."

– Birgitte Jefsen

"Nyt pap på garagetag 
Jeg kan helt klart anbefale firmaet. Lige fra besigtigelse af taget - fremsendelse af tilbud - samt udførelse af arbejdet, har vi været meget tilfredse. Aftalen er overholdt til punkt og prikke.."

– Hans Ove Møller Sørensen

Få et tilbud på tagdækning

9 ud af 10 takker ja til vores tilbud.
Skal du også have et?

Vi løser alle tagpap opgaver lige fra nyt tagpap til reparation og renovering af eksisterende. Udfyld formularen eller ring i dag, så får du et godt tilbud inden for 48 timer.

Det er 100% uforpligtende.

Få et godt tilbudSe referencer

Kvalitetsbevist tagdækker i Herning og omegn

Er du på udkig efter en professionel tagdækker i Herning, som kan hjælpe dig med at lægge tagpap på dit tag? Så er Midtjysk Tagentreprise det oplagte valg. Vi er specialister i tagdækning med tagpap, og vi har været i branchen i mere end 20 år. De mange års erfaring har givet os den nødvendige erfaring til at kunne garantere et gennemført, effektivt og bundsolidt resultat hver gang.

Vi leverer udelukkende professionelle løsninger, som vi selv kan stå inde for. Når du vælger os, får du samtidig kyndig vejledning i forhold til den rigtige løsning i netop din situation. På den måde er du altid sikker på, at du får det absolut bedste resultat, der samtidig holder i mange år ud i fremtiden.

Vi kvalitetssikrer løbende opgaven

Hos Midtjysk Tagentreprise vægter vi kvalitet højt. Vi går op i, at alt er, som det skal være, og vi anvender udelukkende det bedste og mest solide tagpap på markedet. Du er garanteret et effektivt og professionelt samarbejde, hvor det primære fokus er at yde en god kundeservice samt skabe et sublimt resultat.

Vi kvalitetssikrer løbende vores arbejde, så vi altid er sikre på, at tingene forholder sig, som det skal. Det betyder, at du ikke risikerer, at der bliver sjusket med opgaven, hvilket i sidste ende kan gøre skade på bygningen.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tagdækning i Herning, kan du kontakte os på telefon, mail eller via kontaktformularen her på siden – så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dine planer for dit tag. Du får altid et gratis og uforpligtende tilbud, uanset om der er tale om et nyt tag eller renovering af det eksisterende.

Hvorfor vælge tagdækning med tagpap?

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge tagpap, når du skal have lagt nyt tag. Først og fremmest får du en økonomisk løsning, der er både slidstærk og modstandsdygtig overfor vind og vejr. Samtidig kræver det minimalt vedligeholdelse, hvis det er blevet lagt af en professionel tagdækker.

Tagpap er en billig løsning, hvis man sammenligner med andre tagtyper, ligesom det ikke er en lige så tidskrævende proces at montere det. Du sparer altså mange timer, når det skal lægges, hvilket igen er med til at presse prisen ned.

Hvis dit gamle tagpap-tag skal renoveres, er det ligeledes en billig og tidsbesparende proces. Det nye tagpap kan blot lægges ovenpå det gamle, hvorfor du slipper for at fjerne det gamle tag, hvis der opstår behov for en renovering.

Tagdækning med tagpap har masser af fordele

Hos Midtjysk Tagentreprise har vi valgt udelukkende at fokusere på tagpap. Det har vi af dén grund, at det er blandt de absolut bedste løsninger på markedet, når det gælder tagdækning.

Der er derfor mange fordele ved at vælge en tagdækker i Herning, der er specialiseret i tagpap, når der skal lægges nyt tag – blandt andet: 

  • Tagpap er en prisvenlig løsning i sammenligning med andre tagtyper.
  • Det er nemt at renovere det nuværende tagpap-tag.
  • Tagdækning med tagpap er en effektiv og tidsbesparende proces.
  • Tagpap kan holde i mange år, hvis det monteres korrekt.
  • Tagpap giver en stor frihed i forhold til bygningens udformning.
  • Tagpap er nemt at vedligeholde.

Ovenstående er blot et udpluk af de fordele, der er ved tagpap. Du bør dog være opmærksom på, at fordelene er betinget af, at tagpappet er lagt ordentligt. Hvis du vil være på den sikre side, bør du vælge os som din professionelle tagdækker i Herning – vi har den nødvendige viden og praktiske erfaring til at garantere et bundsolidt resultat, der holder i mange år.

Vi rådgiver dig til den bedste løsning

Når vi monterer tagpap, benytter vi to fremgangsmåder. Det er forskelligt, hvilken monteringsmetode, der er den bedste løsning i dit tilfælde, da intet tag er ens. Vi rådgiver og vejleder dig altid, så du er sikker på, at du vælger den løsning, der er bedst for dit tag.

De to monteringsmetoder, vi anvender, er følgende:

  • Mekanisk fastgørelse: Når vi monterer tagpap med mekanisk fastgørelse, skruer vi tagpappet fast. Det kræver mere tid og omhyggelighed end fuldsvejsning, men til gengæld kan vi garantere, at tagpappet ikke slipper, når først det er monteret.
  • Fuldsvejsning: Dette er en mere effektiv og tidsbesparende proces en mekanisk fastgørelse, da vi svejser tagpappet fast. Det er en sikker måde at fastgøre tagpappet, da vi bruger professionelt udstyr til processen.

Uanset hvilken monteringsmetode, du vælger, kan du være sikker på, at du forud for dit valg har fået kompetent og professionel vejledning. På den måde er du altid sikker på, at det resultat, du får, er det bedste til netop dit tag. Vi vælger altid monteringsmetoden, før vi udarbejder et tilbud til dig.

Få et prisestimat på en professionel tagdækker i Herning

Intet tag er ens, hvorfor vi heller aldrig giver et endeligt tilbud uden at have set dit nuværende tag med egne øjne. Vi tilpasser altid den enkelte løsning, så den passer til dine ønsker. Det er lettere for os at estimere omfanget af opgaven, når vi har været forbi din adresse i Herning og set dit tag.

Når vi er på din adresse, tjekker vi blandt andet standen på dit tag samt konstruktionen herpå. Efterfølgende måler vi op, så vi er sikre på, at vores beregninger er korrekte. Det gør det lettere for os at udarbejde et konkret tilbud på tagdækning i Herning. Herudover har vi mulighed for at rådgive dig, så du vælger den løsning, der giver bedst mening.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23