Tagdækker i Fredericia

Midtjysk Tagentreprise er specialist i tagpap

Tagdækker Poul Erik er tagdækker i Fredericia & Midtjylland. Med 20 års erfaring som tagdækker er vi specialisterne i Jylland med den brede viden og masser af rutine på området.

Få et godt tilbudSe referencer
Vi har 4,8 / 5 stjerner Læs anmeldelser

Midtjysk Tagentreprise

Vi slår konkurrenterne på kvalitet, service og pris

N

Jysk kvalitet

Kvalitet og faglighed af højeste karakter er en mærkesag.

N

Jyske priser

Vores jyske priser er yderst konkurrencedygtige.

N

+20 års erfaring

Det er din garanti for tryghed gennem forløbet og et godt resultat.

Leder du efter en professionel tagdækker i Fredericia?

Hos Midtjysk Tagentreprise har vi gennem de seneste 20 år specialiseret os i at montere tagpap. Tagpap er det eneste materiale, vi arbejder med, hvorfor vi er det oplagte valg, når du skal bruge en tagdækker i Fredericia til tagdækning med tagpap.

Vælg os, hvis du ønsker en professionel tagdækker, der vægter effektivitet, økonomi og kundeservice højt. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi tilbyder en fleksibel aftale, der tager udgangspunkt i dit eksakte behov.

+45 30 96 96 23

Hvad er prisen på tagdækning i Fredericia?

Når du vælger os som tagdækkere i Fredericia, får du ikke bare et professionelt resultat, der lever op til forventningerne – du får en dygtig tagdækker til en konkurrencedygtig pris. Vi kan meget præcist beregne, hvad det vil koste at lægge nyt tagpap på dit tag.

Vores beregninger tager udgangspunkt i tagets areal, prisen på materialerne, samt den tid vi skal bruge på projektet. Vi giver altid et uforpligtende tilbud forud for et samarbejde, så du har noget konkret at forholde dig til. Når vi har indgået en aftale, overholder vi altid pris og deadline, og vi garanterer et tilfredsstillende resultat hver gang. Kontakt os i dag for et prisestimat.

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

"Nyt pap tag
Vi har fået lavet nyt garage tag. Meget professionelt. God til at finde løsninger. Meget positiv indstilling og reel."

– Arne bovien

"Bule i tagpap på garagetag
Bulen blev lavet. Tagdækkeren og hans medarbejder kiggede uopfordret hele taget efter, - fandt et lille hul og en længere samling, som en tidligere håndværker havde lavet forkert, og som var ved at give problemer med vandindtrængen mod husets mur. Det blev lavet et par dage efter.
Mvh Birgitte Jefsen
."

– Birgitte Jefsen

"Nyt pap på garagetag 
Jeg kan helt klart anbefale firmaet. Lige fra besigtigelse af taget - fremsendelse af tilbud - samt udførelse af arbejdet, har vi været meget tilfredse. Aftalen er overholdt til punkt og prikke.."

– Hans Ove Møller Sørensen

Få et tilbud på tagdækning

9 ud af 10 takker ja til vores tilbud.
Skal du også have et?

Vi løser alle tagpap opgaver lige fra nyt tagpap til reparation og renovering af eksisterende. Udfyld formularen eller ring i dag, så får du et godt tilbud inden for 48 timer.

Det er 100% uforpligtende.

Få et godt tilbudSe referencer

Få assistance af en professionel tagdækker i Fredericia

Når du har besluttet dig for, at du skal bruge en tagdækker i Fredericia, er det naturlige spørgsmål: Hvem skal du vælge? Vi mener selv, at vi er det bedste valg. Det gør vi, fordi vi gennem de sidste mere end 20 år udelukkende har specialiseret os i at lægge tagpap. Vi har den nødvendige erfaring, der gør, at vi kan garantere et professionelt og tilfredsstillende resultat hver gang.

Samtidig gør vores erfaring, at vi er blandt de mest effektive tagdækkere i Fredericia. Når du vælger os, får du altså en prisvenlig løsning med stor fleksibilitet, der tager udgangspunkt i netop dit behov. Vi garanterer, at du får et bundsolidt resultat, hvor du er med i hele processen – fra indledende dialog til færdigt tag.

Vi værner om det gode samarbejde

Vi værdsætter det gode samarbejde, og vi går op i, at dialogen skal være behagelig. Derfor kan du også være sikker på, at vi overholder en aftale, når først den er indgået. Den pris, der fremgår af vores tilbud, er den endelige – du risikerer ikke at få ubehagelige og uventede ekstraregninger, når du er kunde hos os. Vi lever af glade kunder, og vi går altid hele vejen for at dit nye tag bliver præcis, som du ønsker.

Vi har gennem de mere end 20 år, vi har eksisteret, hjulpet adskillige kunder med tagdækning i Fredericia. Vi hjælper hver dag kunder med at få lagt tagpap. Undervejs i processen sørger vi naturligvis for at rådgive og vejlede dig til at vælge den løsning, der er bedst i forhold til lige netop dit tag.

Sådan beregner vi et tilbud på tagdækning i Fredericia

Hos Midtjysk Tagentreprise får vi ofte henvendelser fra kunder, der ønsker et tilbud fra en tagdækker i Fredericia. Vi kan godt give et prisestimat uden at have set bygningen, hvor tagpappet skal monteres, men hvis vi skal give et konkret tilbud, kræver det, at vi ser bygningen med egne øjne. 

Når vi inspicerer bygningen, møder vi op på adressen i Fredericia, hvor vi tjekker konstruktionen sat standen på det nuværende tag. Efterfølgende opmåler vi taget, så vi kan beregne, hvor mange materialer, der skal bruges. Det giver os et præcist udgangspunkt, vi kan basere vores tilbud på. 

Det betyder samtidig, at vi ved, præcis hvor meget det vil koste at lægge dit nye tag. Du får altså ingen ubehagelige overraskelser i form af ekstraudgifter, vi ikke have kalkuleret med. Prisen, der fremgår af tilbuddet, er endelig, så du på forhånd ved, hvad tagdækningen vil koste.

Hvordan monterer I tagpap?

Når vi skal hjælpe kunder med tagdækning i Fredericia, er der to mulige monteringsmetoder, vi kan gøre brug af. Vi rådgiver dig altid, så du er bedst rustet til at træffe beslutningen om, hvilken metode vi skal gøre brug af. Der er følgende muligheder:

  1. Fuldsvejsning: En fuldsvejsning betyder, at tagpappet bliver svejset fast til underlaget. Det er en effektiv og prisvenlig metode, som er den, der som regel bliver anvendt. I langt de fleste tilfælde er det nok til at sikre et professionelt resultat.
  2. Mekanisk fastgørelse: Vælger vi at montere tagpappet via en mekanisk fastgørelse, skruer vi tagpappet fast. Det er en mere langsommelig proces i forhold til fuldsvejsning, men det betyder også, at tagpappet har mindre risiko for at løsne sig på sigt.

Hvorfor vælge tagdækning med tagpap?

Der er mange grunde til, at tagpap er en god løsning for netop dit tag. Det er et billigt materiale, hvis man sammenligner med andre tagtyper. Samtidig er det hurtigere at montere, hvorfor du sparer penge på håndværkertimer. Tagpap er ligeledes et utroligt alsidigt og fleksibelt materiale, hvor du har stor frihed i forhold til den arkitektoniske udformning på taget.

Fordelene gør sig dog udelukkende gældende, hvis tagpappet monteres korrekt. Ved at vælge en professionel tagdækker i Fredericia, får du et solidt resultat, som holder i mange år ud i fremtiden. Vores priser er konkurrencedygtige, og vi garanterer, at dit nye tag bliver monteret korrekt, så du opnår et langsigtet resultat.

Du har også en fordel, når dit tag på et tidspunkt skal renoveres. Det nye tagpap kan nemlig direkte monteres ovenpå det gamle. Du undgår altså at skulle fjerne det gamle tag, før du monterer nyt – dét sparer dig for både besvær, penge og tid.

Det oplagte valg, når du skal bruge en tagdækker i Fredericia

Hvis du har besluttet dig for, at du vil have monteret tagpap på dit tag, er vi klart det bedste valg. Vi arbejder udelukkende med montering af tagpap, hvorfor vi har den nødvendige ekspertise og praktiske erfaring til at kunne levere intet mindre end sublime resultater for alle kunder. Samtidig giver det dig en tryghed, at tagpap er det eneste materiale, vi arbejder med, i modsætning til de fleste andre tagdækkere i Fredericia.

Når vi skal lægge nyt tag, følger vi altid en effektiv proces, vi har forfinet gennem den tid, vi har eksisteret. Det betyder, at vi kan lægge taget hurtigere end de fleste andre virksomheder, der arbejder med tagdækning i Fredericia. Du sparer altså dyre håndværkertimer, når du vælger os som tagdækkere i Fredericia.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23