Tagdækker Aarhus

Midtjysk Tagentreprise er specialist i tagpap
Tagdækker Poul Erik har mere end 21 års erfaring med tagdækning i tagpap, så her kan man tale om bred viden og masser af rutine på området.
Få et godt tilbudSe referencer
Vi har 4,8 / 5 stjerner Læs anmeldelser

Midtjysk Tagentreprise

Vi slår konkurrenterne på kvalitet, service og pris

N

Jysk kvalitet

Kvalitet og faglighed af højeste karakter er en mærkesag.

N

Jyske priser

Vores jyske priser er yderst konkurrencedygtige.

N

+20 års erfaring

Det er din garanti for tryghed gennem forløbet og et godt resultat.

Skal du have lagt nyt tag med tagpap, eller skal det gamle repareres?

Ønsker du en pris på at få lagt nyt tag med tagpap, eller trænger det eksisterende til at blive renoveret? Hos Midtjysk Tagentreprise hjælper vi hver dag tilfredse kunder med montering og renovering af tagpap i Aarhus. Få et uforpligtende tilbud med det samme.

Vi er hurtige til at svare, vi går op i vores håndværk, og du bliver altid mødt af en kompetent tagdækker med en positiv indstilling til opgaven, når du vælger os. Kontakt os i dag for et skarpt tilbud på dit bygge- eller renoveringsprojekt.

+45 30 96 96 23

Hvad koster en tagdækker i Aarhus?

Hos Midtjysk Tagentreprise har vi konkurrencedygtige priser. Leder du efter en tagdækker i Aarhus, er vi blandt de absolut bedste valg – både hvad angår pris og kvalitet. Vi har mere end 20 års erfaring, og vores priser på tagdækning bliver udregnet på baggrund af projektets tids- og materialeforbrug.

Når først, du har modtaget et tilbud på tagdækning i Aarhus, kan du være sikker på, at der ikke dukker uventede overraskelser op. Prisen er den, der er angivet på tilbuddet. Udfyld vores kontaktformular og få en estimeret pris med det samme.

Kundeudtalelser

Hvad siger kunderne?

"Nyt pap tag
Vi har fået lavet nyt garage tag. Meget professionelt. God til at finde løsninger. Meget positiv indstilling og reel."

– Arne bovien

"Bule i tagpap på garagetag
Bulen blev lavet. Tagdækkeren og hans medarbejder kiggede uopfordret hele taget efter, - fandt et lille hul og en længere samling, som en tidligere håndværker havde lavet forkert, og som var ved at give problemer med vandindtrængen mod husets mur. Det blev lavet et par dage efter.
Mvh Birgitte Jefsen
."

– Birgitte Jefsen

"Nyt pap på garagetag 
Jeg kan helt klart anbefale firmaet. Lige fra besigtigelse af taget - fremsendelse af tilbud - samt udførelse af arbejdet, har vi været meget tilfredse. Aftalen er overholdt til punkt og prikke.."

– Hans Ove Møller Sørensen

Få et tilbud på tagdækning

9 ud af 10 takker ja til vores tilbud.
Skal du også have et?

Vi løser alle tagpap opgaver lige fra nyt tagpap til reparation og renovering af eksisterende. Udfyld formularen eller ring i dag, så får du et godt tilbud inden for 48 timer.

Det er 100% uforpligtende.

Få et godt tilbudSe referencer

Tagdækker i Aarhus med 20 års erfaring

Leder du efter en kompetent virksomhed, der kan hjælpe dig med tagdækning i Aarhus? Hos Midtjysk Tagentreprise er vi specialister i tagdækning. Faktisk har vi mere end 20 års erfaring, hvorfor vi kan garantere dig, at du får præcis det resultat, du drømmer om. Der er ingen opgave, der er for stor eller lille, og vi har en positiv indstilling til alle opgaver indenfor tagdækning med tagpap.

Vores mangeårige erfaring gør også ikke alene i stand til at sikre et perfekt resultat, når du skal have lagt tagpap. Det gør også, at vi kan lægge det hurtigt og effektivt, hvorfor du sparer penge på håndværkertimer. Vi leverer udelukkende professionelle løsninger, som vi selv kan stå inde for.

Samtidig rådgiver og vejleder vi dig altid i forhold til den bedste, mest praktiske og billigste løsning, så du er sikker på, at du vælger præcis den løsning, der er bedst i dit tilfælde. Vi går op i den gode kundeservice, og du bliver holdt i hånden fra indledende samtale til færdigt projekt.

Tagdækker i Aarhus med fokus på kvalitet

Vi går op i, at kvaliteten er i orden, og vores team består udelukkende af kompetente håndværkere med den nødvendige erfaring til at sikre et sublimt resultat. Du er derfor garanteret et professionelt samarbejde, hvor kvalitet, effektivitet og god kundeservice er det primære fokus. Vi kvalitetssikrer løbende hver opgave, så vi er sikre på, at resultatet bliver så godt som overhovedet muligt.

Hvis du overvejer at vælge os som tagdækker i Aarhus, så kontakt os og lad os tage en dialog omkring dine ønsker til dit nye tag. Det er helt og aldeles uforpligtende – og vi giver altid et gratis tilbud på tagdækning i Aarhus, som du efterfølgende kan forholde dig til.

Hvorfor vælge tagpap som tagdækning?

Når du vælger os som tagdækker i Aarhus, får du ikke alene et professionelt resultat – du får en økonomisk løsning, der holder tæt og kræver minimal vedligeholdelse. Det skyldes, at tagpap er et billigt og utroligt solidt materiale, hvis du sammenligner med andre tagtyper. Samtidig er det ikke lige så tidskrævende at montere, hvorfor du sparer dyre håndværkertimer.

Det samme gør sig gældende, hvis du har et ældre tag med tagpap, der skal renoveres. Det nye tagpap kan nemlig lægges direkte ovenpå det gamle. Du slipper altså for besværet med at fjerne det eksisterende tag, hvilket ligeledes gør det til en praktisk og økonomisk løsning nu og her, men også i fremtiden, når du vælger tagpap som tagdækning.

Fordele ved at vælge tagpap som tagdækning

Der er mange fordele ved at vælge en tagdækker, der er specialiseret i tagpap, når du skal have lagt nyt tag eller renoveret det gamle. Tagpap er blandt de absolut bedste materialer på markedet, både hvad angår tidsforbrug og materialepris.

Du bør vælge tagdækning med tagpap, hvis du ønsker en løsning, der:

  • er billig i forhold til andre tagtyper.
  • er nem at renovere.
  • er mindre tidskrævende at lægge end andre tagtyper.
  • er slidstærk og kan holde i mange år.
  • giver en stor arkitektonisk frihed.

Monteringsmetoden varierer fra tag til tag

Vi monterer tagpappet på taget via mekanisk fastgørelse eller ved hjælp af fuldsvejsning. Hvis der er tale om en mekanisk fastgørelse, betyder det, at tagpappet bliver skruet fast. Det er en mere tidskrævende proces end fuldsvejsning, men til gengæld er vi 100 % sikre på, at tagpappet ikke slipper efterfølgende.

Fuldsvejsning er en mere effektiv proces, ligesom det er en utroligt sikker måde at fastgøre tagpappet. Vi har kompetencerne og udstyret til at sikre et professionelt resultat, der holder i mange år. Før vi giver et tilbud, vælger vi monteringsmetoden i fælleskab med dig, så du har indflydelse på fremgangsmåden.

Få et skræddersyet tilbud på tagdækning i Aarhus

Der er ikke én løsning, der er ens. Hos Midtjysk Tagentreprise tilpasser vi altid den enkelte løsning, så den matcher dit tag og dine ønsker. Derfor kommer vi altid ud og tilser taget, før vi giver et endeligt tilbud. På den måde er det lettere for os at rådgive dig omkring den mest optimale løsning.

Når vi inspicerer taget, tjekker vi tagkonstruktionen og standen på taget. Herudover foretager vi en opmåling af, så vi er sikre på, at vi har de præcise beregninger. Hvis vi alene baserer vores beregninger på en grundplan, risikerer vi, at der opstår fejl, som i sidste ende kan gøre projektet dyrere.

Vil du have et tilbud på en professionel tagdækker i Aarhus?

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud fra en tagdækker i Aarhus? Kontakt os nu på (+45) 30 96 96 23 og lad os tage en snak om dine ønsker. Det er gratis at få et prisestimat på din opgave – også selvom du ikke vælger at gå videre med det. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@midtjysk-tag.dk, hvor du beskriver dine ønsker til dit nye tag.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23