Renovering af tagpap

Vi er eksperter i renovering af tagpap
Midtjysk Tagentreprise leverer professionelt tagpaparbejde i højeste kvalitet i Aarhus, Midtjylland, Sønderjylland og på Fyn.
Udfyld tilbudsformular

Tagpap renovering

Trænger dit tagpap til en renovering, kan du få hjælp hos Midtjysk Tagentreprise. Vi er specialiseret i tagpap, og vi hjælper hver måned kunder omkring Aarhus og i Midtjylland med reparation af tagpap.

Ligegyldigt, hvilket tag du har på din bygning, vil der med tiden opstå småskader på taget. Tagpap er et solidt materiale, men det er ingen undtagelse – også tagpap bliver påvirket af vind og vejr. Det kan have store konsekvenser, hvis ikke du får foretaget en tagpap renovering, selv når der opstår mindre skader på taget.

Er der et mindre hul eller en revne i taget, kan det have konsekvenser i form af vandskader eller råd. Det er derfor væsentligt, at du får foretaget en tagpap renovation, umiddelbart efter skaderne er opstået. Jo før du får repareret det tagpap, der har taget skade, jo mindre risiko udsætter du resten af bygningen for.

Trænger dit tagpap til at blive renoveret? Så står Midtjysk Tagentreprise, din professionelle tagdækker i Aarhus og Midtjylland, klar til at give en hånd. Vi har udelukkende arbejdet med montering og renovering af tagpap i mere end 20 år. Ring eller skriv til os for et uforpligtende tilbud på tagpap renovering. 

Vi renoverer tagpap i Århus, Midtjylland & Fyn

Fra vores hovedkontor i Horsens kører vi dagligt ud i hele Midtjylland i byer såsom Århus, Herning, Vejle, Silkeborg og Kolding. Vores andet kontor ligger i Middelfart og her kører vi ud i bl.a. Fredericia, Odense og hele Fyn.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23

   

  Hvornår skal der foretages en tagpap renovering?

  Tagpap er et solidt, stærkt og prisvenligt materiale. Det er ikke alene en billig løsning, når det skal monteres – du sparer også penge, når tagpappet skal renoveres. Nyt tagpap kan blot lægges ovenpå det gamle, hvorfor du slipper for besværet med at få fjernet det gamle tag, før det nye lægges.

  Når der opstår utætheder på tagpap, sker det typisk på følgende områder:

  • Ved ovenlysvinduer
  • Omkring udluftningskanaler, skorstene og antenner
  • Ved udløbet af tagrender
  • Omkring skotrenden, der befinder sig mellem to tagflader

  Det er vigtigt at handle i tide, da en rettidig reparation af tagpap på ovenstående områder kan forhindre langt mere alvorlige følgeskader som råd, skimmel, revner og utætheder. Hvis du er i tvivl, er det bedre at kontakte en professionel tagdækker, der har erfaring med renovering af tagpap, end blot at lade taget stå til.

   

  Vi tjekker, om dit tagpap trænger til en renovering

  Det kan være vanskeligt at vurdere, hvorvidt dit tagpap-tag trænger til reparation, fordi der er opstået småskader – eller om det måske ligefrem trænger til en fuld renovation. Hvis du vil være på den sikre side, kan det være fornuftigt at bestille et årligt eftersyn, så du forhindrer alvorlige skader.

  Hos Midtjysk Tagentreprise foretager vi årlige eftersyn hos en lang række kunder i Aarhus, Midtjylland Herning, Horsens, Vejle, Silkeborg, Kolding, Fredericia, Odense og omkringliggende byer. Vi tilbyder serviceaftaler, der inkluderer eftersyn og løbende vedligeholdelse, så du undgår at få skader, der kan have negative konsekvenser for dit tag.

  Det er oplagt at få dit tag tjekket om foråret, da vintervejret kan forårsage både mindre og større skader på taget. Storm, sne, frost og smeltevand er hård kost for stort set alle tagtyper, men særligt med tagpap er det en god idé at få det tjekket løbende.

  Vi garanterer enestående service

  Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

  Enestående kvalitet

  For at få et flot resultat med en lang holdbarhed, skal taget lægges optimalt i forhold til din bolig.

  Fagligt håndværk

  Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. At holde en altid høj kvalitet er en mærkesag.

  +300 glade kunder

  Vi er utrolig stolte af at være blandt de absolut mest foretrukne tagdækkere i Jylland & Fyn.

  9 ud af 10 takker ja til vores tilbud. Skal du også have et?

  Vi løser alle tagpap opgaver lige fra nyt tagpap til reparation og renovering af eksisterende. Udfyld formularen eller ring i dag, så får du et godt tilbud inden for 48 timer.

  Det er 100% uforpligtende.

  Lad Midtjysk Tagentreprise stå for reparation og renovering

  Er der opstået utætheder, revner eller skader på dit tagpap-tag, kan det betale sig at få en professionel tagdækker til at udføre reparation eller renovering. Hos Midtjysk Tagentreprise hjælper vi kunder i Aarhus og Midtjylland med tagpap renovering og reparation.

  Ved at hyre en professionel tagdækker, er du sikker på, at taget efterfølgende holder tæt. Du kan selv tætne dit tagpap, hvis der er tale om mindre skader, men vi anbefaler, at du får en professionel tagdækker med erfaring i tagpap-renovering til at udføre opgaven.

  Gennemgående tagtjek forud for tagpap-renovering

  Før vi udarbejder et tilbud på renovering eller reparation af tagpap-taget, starter vi med en nøje gennemgang af den eksisterende belægning. Vores løsninger er derfor baseret på tagets nuværende stand, ligesom den bliver tilpasset den enkelte bygning.

  Inden vi tager fat på en renoveringsopgave eller foretager merisolering, undersøger vi en lang række afgørende faktorer:

  • Hvordan er taghældningen?
  • Er underlaget i orden, eller skal det også renoveres?
  • Er der bagfald på tagrenden – eksempelvis i form af render?
  • Hvor udsat er taget for vejrmæssige belastninger?

  Ovenstående er kun et udsnit af de faktorer, der har en indflydelse på opgaven. Når vi foretager en tagpap-renovering, får du et tæt og solidt tag, der kræver minimalt vedligehold. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på tagpap-renovering forud for indgåelse af en aftale.

  Hvornår skal tagpap renoveres?

  Det er tydeligt at se, når det eksisterende tagpap begynder at blive så slidt, at det trænger til en renovering. Tagpappet begynder at revne, og overfladen bliver langsomt nedbrudt. Hvis ikke tagpappet er blevet renset, eller regnvandet har haft svært ved at løbe ned fra taget, bliver det nedbrudt hurtigere.

  Vi finder altid en god og fordelagtig løsning, der tager udgangspunkt i tagets stand og dine ønsker. I visse tilfælde kan vi nøjes med at lappe taget, men vi anbefaler som regel, at der lægges nyt tagpap ovenpå det gamle. Det giver et bedre resultat, som ikke alene er mere solidt, men også er flottere at se på.

  Få et tilbud på tagpap renovering

  Hvis du har brug for reparation eller renovering af tagpap på dit hus, så tag fat i os. Vi giver altid en gratis vurdering af standen på det eksisterende tag samt et uforpligtende tilbud på renovering af tagpappet. Ring til os på telefon (+45) 30 96 96 23, så hjælper vi dig med at finde en passende løsning, der matcher dit behov.

  Få et uforpligtende tilbud

  Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

  +45 30 96 96 23