Om Midtjysk Tagentreprise

Tagdækker med mere end 20 års erfaring

Midtjysk Tagentreprise leverer alt inden for tagdækning, reparationer af tagpap, listedækning og miljøvenlige tagløsninger i Midtjylland, Sønderjylland og på Fyn.

Udfyld tilbudsformular

Midtjysk Tagentreprise er en familiedrevet virksomhed, som har specialiseret sig i tagdækning med tagpap

Vi tilbyder dansk kvalitetshåndværk til fornuftige priser.Vi laver alt inden for tagdækning, reparationer af tagpap, listedækning, og miljøvenlige tagløsninger.

Midtjysk Tagentreprise udfører tagpaparbejde for både private kunder, erhvervskunder og boligforeninger. Intet tag er populært sagt for stort eller for lille.

Vores motto er, at vi altid er på toppen

Det gælder både den kvalitet, vi leverer, og den service og rådgivning, vi yder til vores kunder. Vores faglige stolthed er stor, og vi sætter en ære i at levere et rigtig godt stykke arbejde til hver eneste kunde. Det betyder også, at vi aldrig forlader en opgave, før arbejdet er 100 % i orden. Vi ved, at vores kunder sætter pris på, at de altid kan regne trygt med os.

Faglig stolthed og mangeårig erfaring

Tagdækker Poul Erik har mere end 21 års erfaring med tagdækning i tagpap, så her kan man tale om bred viden og masser af rutine på området. Mange års viden og erfaring gives nu videre til næste generation, nemlig sønnen William, som er blevet ansat som lærling i virksomheden. Når du kontakter os, er du derfor sikker på at få udført et bundsolidt og gennemført stykke arbejde.

  • Godkendte materialer: Vi benytter udelukkende materialer, som er godkendt af det tidligere TOR (Tagpapbranchens OplysningsRåd, som nu er nedlagt).
  • Miljøvenlige produkter: Vi bruger i høj grad produkter fra Derbigum, som tilbyder en lang række miljøvenlige løsninger.
  • Kompetent rådgivning: Vores erfaring og viden på området skal naturligvis komme dig til gode. Derfor rådgiver vi dig, så du får det helt rigtige produkt til dit tag.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop dit tag. Vi kommer også gerne ud til dig for at se på taget og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23