Listedækning i Aarhus & Midtjylland

Giv dit tagpaptag et flot look med listedækning
Udfyld tilbudsformular

Specialister i listedækning

Især de senere år er listedækning af tage med tagpap blevet meget populært. Teknikken blev egentlig udviklet for at skjule de søm, som blev skubbet op, når brædderne bevægede sig på grund af temperatursvingninger.

I dag bruges listedækning mest som dekorativ effekt og pynt på et ellers fladt og, synes nogle, lidt kedeligt tagpaptag. De kunder, vi har lavet listedækning hos i Midtjylland, har været rigtig glade for resultatet, og vi ser ofte, at naboerne bliver inspireret og også gerne vil have lavet listetag.

Listedækning Århus – giv dit tagpaptag et flot look

Mange villakvarterer fra det store byggeboom i 1960’erne og 1970’erne er præget af huse beklædt med tagpap. En stor del af disse huse har nået en alder, hvor taget skal renoveres, og denne lejlighed benytter mange husejere til også at få lavet listedækning, f.eks. i Århus.

Selve listerne er trekantede eller trapezformede og typisk fremstillet i mineral- eller rockwool med en beskyttende belægning. Farven på listerne er typisk afstemt med nuancen på tagpappet, så man får et roligt, ensfarvet udtryk, der pynter på ethvert hus.

Få lavet listetag i Midtjylland til en god pris

Det er ikke en voldsom merudgift at få lavet listetag f.eks. i Århus, når man alligevel skal have lagt tagpap på. Kontakt Midtjysk Tagentreprise via vores kontaktformular eller ring på +45 30 96 96 23 og lad os få en snak om listedækning i Midtjylland.

Vi har brug for at kende de nærmere detaljer for at kunne give dig et godt tilbud, som sikrer dig en listedækning i Midtjylland, der ikke vælter dit budget. Det gælder uanset, om du vælger at få lavet listetag på dit nybyggede hus eller som en del af renovering af taget på dit hus af ældre dato. Du kan trygt overlade opgaven med listedækning i Midtjylland til os i Midtjysk Tagentreprise.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23